Az ingatlanpiac befektetés ingatlanpiac lakáspiac 2013 budapest_ingatlanbő 15 évét átlengte valami megmagyarázhatatlan magas elvárás és jövőbe vetett bizalom, ami lassan és biztosan elfogyott. A realitásokkal köszönő viszonyban sem volt, ami ma annyira újszerű és ismeretlen terep mint a kezdetek kezdetén. Ez pedig teljesen más ruhába öltöztette fel az ingatlant mint vagyont és az ingatlanpiac arca is a felismerhetetlenségig eltorzult.

Különösebb jóslatok nélkül is bátran kijelenthető a 2013-as év még a 2012-es év rémisztő adatainál is dermesztőbb képet fog festeni elénk. A pénzügyi világ átalakulását követő 5. év ez. Aki továbbra is jó keresztényként hisz a feltámadásban, vagy jó zsidóként várja a messiást, annak ez az év is csalódást fog okozni.

A piaci bizonytalanság állandósulni látszik a magyarországi ingatlanpiacon és ezt már a túlzó piaci várakozások és irreális jóslatok sem tudják megváltoztatni.

Aki ma vásárol azt kockáztatja, hogy akár ő is ugyan úgy értékvesztéssel és alacsonyabb áron fogja csak tudni eladni a lakást, ahogy most az, akitől megveszi.

ingatlan = bizonytalanság Részletek itt!