úszó házak lebegő házak Duna Dubai ingatlanműhely

Azt hinnénk már minden őrültséget kitaláltak Dubaiban és csak a felhők fölé törnek. Most az úszó házakkal, „tengeri akvárium” hálószobákkal, éppen a mélységet kívánják meghódítani. Ezek a lebegő otthonok, amiket egyszerűen lebegő csikóhalaknak becéznek, a látvány videón még csak-csak jól mutatnak, de azért van oka annak, hogy szárazföldön építkezünk.

   

Úszó házak nálunk is vannak a Dunán és a mellék ágain, de azért nem összehasonlítható az élmény. Tavaly ősszel még „bulvár hír” számba mentek ezek a „száz milliós” Dunán úszó házak, amiket Vági Oszkár jegyzett. De ahogy a cikkben is írják, nem is a tervezés és kivitelezés a kemény dió, hanem az engedélyeztetés. Bár azért kíváncsiak lennénk, hogy milyen kereslet lenne ilyen áron a Dunán lebegő házakra.

úszó házak lebegő házak Duna Dubai ingatlanműhely

Az építő kritika szellemében a vitaindító bejegyzés kommentelhető, továbbgondolható. Csak hangosan gondolkodunk, ezért a tévedés jogát fenntartjuk. A témával kapcsolatban további kérdéseikre szívesen válaszolunk. Keressenek minket, csatlakozzanak hozzánk Facebook oldalunkon.

Kérjük, figyeljenek ránk, mert mi figyelünk Önökre.

Köszönjük.

Ingatlanműhely