egyedülálló lány bérlő szingli lány szingli lány lakások albérlet bérlő bérlő szűrés és választás szexlakások búvóhelyek budapesten szexhirdetések szexpartnerkereső oldalak ingatlanműhely

A bérlők kiválasztásáról és szűréséről már beszéltünk. A jelöltek egy „arkhé” típusa a szingli lányok, akik a bérbeadók örök kedvencei. Az egyedülálló lányokat ugyan úgy preferálták 20 éve bérlőnek, mint ma. Az újsághirdetések korszakában külön mondatot rájuk szántak, pedig drága mulatság volt akkoriban a hirdetés. Ma már ritkábban olvasni az internetes hirdetéseknél, de néha még is előfordul.

Az egyedülálló lányokat, a Szex és New York című sorozat óta inkább szingliknek hívjuk. Az ilyen lányoknak van egy része, aki nincs is annyira egyedül, mint amennyire állítja. Egy részük a lakásban rendezi be a szolgáltatásainak a „székhelyét”. Mások akár házhoz is mennek, ha szükséges. Az ilyen bérlők egyébként vigyáznak a lakásra, tisztán tartják, mert a szolgáltatásukhoz hozzátartozik a szép és igényes környezet. Ezek a lakások rendezett házakban vannak, jó tömegközlekedési helyeken az 5-6-7-8-9-13 kerületekben, Pesten főként. Ami feltűnő lehet az ilyen bérlőknél, hogy sok vizet tudnak használni havonta. De nagyon diszkrétek és figyelnek arra, hogy a szomszédokat semmi sem zavarja. Már ritkább, de olyan szingli lányok is voltak, akik együtt béreltek ki nagyobb lakást, ahol „közösen dolgoztak”. Ma jellemzőbb a privát nappali+ hálószobás kuckó. Jól fizető bérlőkről beszélünk, de nem biztos, hogy mindenki ilyen lakót szeretne. Mi is jártunk már úgy, hogy egy bérlő jelölt telefonszámát ellenőrizve sokkal többet tudtunk meg róla, mint amit eredetileg szerettünk volna.

Szexlakások az airbnb árnyékában

egyedülálló lány bérlő szingli lány szingli lány lakások albérlet bérlő bérlő szűrés és választás szexlakások búvóhelyek budapesten szexhirdetések szexpartnerkereső oldalak ingatlanműhelyDe léteznek búvóhelyek is, amikor direkt ilyen célokra bérelnek ki lakásokat. Az ilyen bérlők néha ilyen típusú lakásokat „üzemeltetnek”, amiket néhány órára lehet csak kibérelni, esetleg egy teljes hétvégére. Ők havidíjat fizetnek a lakás tulajdonosának, aki mit sem tud erről leginkább. Persze, amióta tudják sokan, mi az az airbnb, adott tulajdonosnak azt is lehet „füllenteni”, hogy ők rövid-távú szálláshely-szolgáltatást nyújtanak. Ezek az igazi szexlakások, amiket pillanatok alatt lehet megkapni, annyi időre, amennyire szükséges, jellemzően a pesti oldalon és a belvárosban, vagy ahhoz nagyon közel. A szomszédoknak az tűnhet csak fel, mint ha mindig más lenne a bérlő. Persze a tulajdonos nyugodt lehet, hogy jól megy az airbnb, ezért olyan nagy a jövés menés. Az is könnyen előfordulhat, hogy akár tényleg fogadnak turistákat is, de a jobb kihasználtság miatt a cég/bérbeadó profilja bővebb ennél. Ezeket a lakásokat szexoldalakon, szexpartnerkereső oldalakon hirdetik, de a Google adwords-öt is használják már az elszántabbak. Szinte állandó igény lehet rájuk, mert egyszerűen nem mennek ki a divatból. Az airbnb-láz  pedig nagyon jó álcát jelent most a számukra.

A turistákra vadászó amazonok - veszélyes egyéjszakás kalandok

egyedülálló lány bérlő szingli lány szingli lány lakások albérlet bérlő bérlő szűrés és választás szexlakások búvóhelyek budapesten szexhirdetések szexpartnerkereső oldalak ingatlanműhely

Az egésznek van azért egy sötét oldala is,  amit már  szervezetten űznek. Az ilyen lányok jellemzően az utcán, szórakozóhelyeken "vadásznak" leginkább férfi turistákra. Az lányok csak a csalik a horgon, akik megfelelő módon elcsábítják a gyanútlan férfit és felviszik a bérelt lakásba, ahol az egyéjszakás kaland kirabolást fog jelentni csak. Ezek már kimondottan drága környékeken lévő lakások, drága belvárosi szállodák közvetlen közelében. Az ilyen lakástulajdonosok sose felejtsék el, hogy egy-egy ártatlan arc mögött, aki átlagon felüli árakon akar bérelni, de a munkája igazából ismeretlen, az sosem jelent semmi jót. Az 5. kerület a bűnözési térképen „előkelő helyet” foglal el, és bizony nem véletlenül. Az ilyen lányok nem ritkán „barátnőikkel” vagy éppen „ismerősükkel” mennek el lakást nézni. Bizony érdemes odafigyelni a társaságra, akivel érkezik. Ravasz emberekről van szó, akik a legártatlanabbnak tűnő lányt használhatják erre, aki majd elmondja, hogy ő egyedül fog ott élni.

A drága budapesti albérletek egyébként is vonzzák a bűnözőket, ahol erre külön oda kell figyelni, amikor bérlőt választunk.

egyedülálló lány bérlő szingli lány szingli lány lakások albérlet bérlő bérlő szűrés és választás szexlakások búvóhelyek budapesten szexhirdetések szexpartnerkereső oldalak ingatlanműhely

A bűnözők leginkább úgy bérelnek lakást, hogy nem az fogja használni, aki a bérleti szerződést aláírja - ez évtizedek óta szinte semmit sem változott Budapesten. Ezekre előre fel kell készülni, különben a szingli lányok nagyobb veszélyt hordozhatnak, mint arra bármikor is gondoltunk volna.

A megjelölt képek az instagram.com-ról vannak.  A "Búvóhely" szolgáltatást reklámozó kép pedig egy ismert magyar pornó oldalon látható.

Az építő kritika szellemében a vitaindító bejegyzés kommentelhető, továbbgondolható. Csak hangosan gondolkodunk, ezért a tévedés jogát fenntartjuk. A témával kapcsolatban további kérdéseikre szívesen válaszolunk. Keressenek minket, csatlakozzanak hozzánk Facebook oldalunkon.

Kérjük, figyeljenek ránk, mert mi figyelünk Önökre.

Köszönjük.

Ingatlanműhely