valentin nap ajandek ötlet lakáskeresés mammut bevásárlóközpont eladó squash club ezotéria yin yang ingatlanműhely

A lakásárak drasztikusan nőnek, olvashatjuk mindenhol. Ez nem csak a tartalékaink felélését jelenti, hanem komoly kompromisszumok megkötésére is kényszeríthet minket.  Milliókról, sok esetben akár tíz milliós nagyságrendű ártöbbletről is beszélhetünk, amik kizárhatnak minket  a fizetőképes vásárlók köréből. A szándék sajnos a lakásvásárlásnál nagyon kevés, pénz kell hozzá, nagyon sok pénz. Érdemes élelmesnek lenni és nem utolsó sorban kreatívnak, hogy megnézzük az „alternatív piacot”, ha már a lakáspiac egyre kirekesztőbb.

Közeledik Valentin nap is. Ilyenkor általában a férfiak kedveskednek a nőknek. Akár ki is lehet lépni a komforzónából, az ilyenkor megszokott klisékből. Ha valaki nőként a párját szeretné meglepni 5 nap múlva és közben éppen lakáskeresésben is vannak, itt a nagy lehetőség. Igaz, nem egy klasszikus otthon, de a négyzetméter árat nézve, a méretét, a benne rejlő rejlő lehetőséget, na és az elhelyezkedést, akkor azért érdemes figyelembe venni. Jó, jó, van egy kis bökkenő: nem túl napos, de valamit valamiért. 211e Ft/nm áron, 2. kerületben ilyen alkalmi vétel, nem jön az szembe az emberrel minden nap.  Talán még egy kis alku is belefér.

449 nm squash club a Mammut1  4. emeletén 95 millió forintért

valentin nap ajandek ötlet lakáskeresés mammut bevásárlóközpont eladó squash club ezotéria yin yang ingatlanműhely

3:1 ajándék, befektetés és egyben akár extravagáns otthon is lehetne.

Itt már valóban van értelme a befektetés szónak, nem valami ingatlanos maszlag. Mégis csak több lehetőséget hordoz magában, mint egy „átlagos” lakás. Milyen találékony Valentin napi ajándék ötlet. Romantikus, mert a nő számára a vásárlás "házimunka" lehetne, ki sem kellene mozdulni otthonról. Milyen társasház tudna ezzel versenyezni? A férfinak közben pedig racionális ajándék, mert "életteret" kapna, sportolási lehtőséget, vállalkozói/önkifejező eszközt, hogy megvalósítsa önmagát. Mindezt úgy, hogy még a párkapcsolatukra is jó hatással lehetne, hiszen már ezoterikus magasságokban érvényesül a nő-férfi, yin yang ellentét tökéletes feloldása.

Talán a hosszú házasság titka is részben egy jól megválasztott otthonban rejlik valahol. 

Ki mondta, hogy a plázába csak vásárolni járhatunk? Lehetne ott élni is. Főleg ilyen budai lakásárak mellett.

Az építő kritika szellemében a vitaindító bejegyzés kommentelhető, továbbgondolható. Csak hangosan gondolkodunk, ezért a tévedés jogát fenntartjuk. A témával kapcsolatban további kérdéseikre szívesen válaszolunk. Keressenek minket, csatlakozzanak hozzánk Facebook oldalunkon.

Kérjük, figyeljenek ránk, mert mi figyelünk Önökre.

Köszönjük.

Ingatlanműhely